Locaties

Wilgaerden biedt in heel West-Friesland zorg en ondersteuning. Waar mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis op één van onze woonzorgcentra bij u in de buurt. Bekijk hieronder al onze locaties.

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met zorgbemiddeling. Zij kunnen u goed informeren over de juiste zorg op de juiste plaats. En zij kunnen eventueel ook een afspraak maken voor een bezichtiging van één van onze woonzorglocaties.

Rozenstaete De Goorn

De regie houden op uw leven doet u vanuit dit zelfstandig wooncomplex in de Goorn. Daarbij kunt u zorg en ondersteuning krijgen van ons wijkzorgteam.

U houdt eigen regie op wonen en zorg

Beschermd wonen

Sint Nicolaas Enkhuizen

Dit woonzorgcentrum in het authentieke centrum van Enkhuizen biedt zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en/of lichamelijk problemen. Dichtbij openbare voorzieningen, zoals de kerk, winkels, oude haven, etc.

Midden in centrum Enkhuizen

Voor mensen met dementie

Kleinschalig

Vijverstate Avenhorn

In Avenhorn, nabij winkelcentrum Vijverhof staat dit bruisende zelfstandig wooncomplex Vijverstate. Er vinden regelmatig activiteiten plaats door en voor de bewoners. U kunt gebruik maken van de diensten van ons wijkzorgteam.

Regelmatig activiteiten door eigen bewoners

Nabij winkels

Beschermd wonen met zorg

Westerhaven Hoorn

Woonzorgcomplex Westerhaven ligt in het oude centrum van Hoorn. Dichtbij de haven en direct aan de Hoornse Hop. Schouwburg 'Het Park'  en het bruisende centrum liggen nagenoeg om de hoek.

Nabij bruisend centrum

Veel voorzieningen in huis

Uitzicht over het IJsselmeer

 

Westerhof Enkhuizen

In het midden van het historische centrum van Enkhuizen vindt u woonzorgcentrum Westerhof. Op loopafstand zijn allerlei voorzieningen zoals winkels, terrasjes en musea. Ook kunt u in de prachtige omgeving heerlijk wandelen en fietsen. 

Eén- & tweepersoonskamers

Nieuwe binnentuin

In centrum Enkhuizen

 

Zandhove Spanbroek

De regie houden op uw leven doet u vanuit dit zelfstandig wooncomplex in Spanbroek. Daarbij kunt u zorg en ondersteuning krijgen van ons wijkzorgteam.

Prachtige & rustige omgeving

Wijkzorgteam nabij

Zelfstandigheid

 

 

Kersenboogerd Hoorn

Zelfstandig wonen in een wooncomplex, met het wijkzorgteam nabij. Tevens nabij het winkelcentrum en treinstation.

Zelfstandig wonen

Dichtbij winkelcentrum

Weidehof Spanbroek

Verpleeghuis Weidehof (met aanliggende zelfstandige appartementen) ligt midden in de gezellige wijk Heerenweide in Spanbroek. Het verpleeghuis is een kleinschalig woonproject voor ouderen met dementie. In de aanliggende appartementen kan men zelfstandig wonen met ondersteuning van ons wijkzorgteam.

Nieuwbouw

Kleinschalig wonen

Gezellige woonwijk

1 2
 
Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?