Weidehof Spanbroek

Dit nieuwe complex biedt kleinschalig 24-uurs wonen in combinatie met zelfstandige woonappartementen.

Zorg met behandeling
Indien u veel zorg nodig heeft door een chronische ziekte of dementie, kunnen wij u passende ondersteuning bieden. Dat betekent dat we  u 24 uur zorg met behandeling kunnen bieden, aangepast naar uw wensen. Ons verpleegkundig specialist is daarbij regiebehandelaar en zorgt voor een centrale regie op behandeling, verzorging en medicatie. Wij dragen zorg voor het wonen en de zorg. Het woonproject bestaat uit 36 wooneenheden. Ze wonen zo ‘gewoon’ mogelijk in vier groepen. Samen beschikken ze over een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. 

Beschermd zelfstandig wonen
Op de eerste en tweede verdieping komen 26 zelfstandige zorgappartementen. Deze woningen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, apart toilet, badkamer, werkkamer en keuken. In deze woningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam, dat ook aan zelfstandig wonenden buiten het woonzorgcentrum thuiszorg levert. De woningen worden verhuurd door woningcorporatie de Woonschakel.  Klik hier voor meer informatie over deze appartementen. U houdt dus zelf de regie op wonen. In de multifunctionele ruimte kunnen allerlei zaken worden georganiseerd voor cliënten van de zelfstandige appartementen en voor ouderen uit de omgeving.

Nieuwbouw

Kleinschalig wonen

Gezellige woonwijk

Weidehof 1
1715AH Spanbroek Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Activiteiten
Gezamenlijke maaltijd

Weidehof heeft een afwisselend activiteitenprogramma. Zo kunt u meedoen met kienen, gymnastiek, bloemschikken, sjoelen, het voorlezen van de krant, kruiswoordpuzzels oplossen en  schilderen. Ook worden verschillende bijzondere activiteiten georganiseerd zoals uitstapjes met onze eigen bus. U kunt ook uw eigen wensen ten aanzien van activiteiten aan de medewerkers bekend maken. Eventueel kan er ook één-op-één begeleiding in de woning van de cliënt worden aangeboden, in de vorm van zorg of ondersteuning. Denk hierbij aan hulp bij het organiseren van de dagelijkse bezigheden of het stimuleren van deelname aan de algemene activiteiten. 

Bij Weidehof wordt er gezamenlijk op de woongroepen gegeten, in de huiskamers. Hier wordt ook gekookt. Dat geeft een huiselijk gevoel. En voor degene die dat wil, kan meehelpen bij het voorbereiden van de maaltijd. Weer eens een gehaktbal draaien, met uw eigen recept. Of dat speciale recept voor die rode kool met appeltjes! Dat is nog eens smakelijk eten!

 

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?