hadSpotlight = false;

Locaties

Wilgaerden biedt in heel West-Friesland zorg en ondersteuning. Waar mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis op één van onze woonzorgcentra bij u in de buurt. Bekijk hieronder al onze locaties.

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met zorgbemiddeling. Zij kunnen u goed informeren over de juiste zorg op de juiste plaats. En zij kunnen eventueel ook een afspraak maken voor een bezichtiging van één van onze woonzorglocaties.

Avondlicht Hoorn

Avondlicht is een groot en modern woonzorgcentrum in een parkachtige omgeving op minder dan een kilometer afstand van het overdekte winkelcentrum 'De Huesmolen'. En op twee kilometer afstand van de binnenstad van Hoorn.

Modern

Gastvrij

Levendig

De Bosman Venhuizen

De Bosman ligt midden in een woonwijk in Venhuizen, landelijk gelegen en vlakbij het IJsselmeer. Op loopafstand vindt u winkels en een postkantoor.

Landelijk

Kleinschalig

Rustig

Brinkpark Blokker

Dit zelfstandig wooncomplex ligt in het centrum van Blokker op korte afstand van een klein winkelcentrum. U woont hier geheel zelfstandig en kunt ondersteuning krijgen van ons wijkzorgteam.

Zelfstandig wonen

Wijkzorgteam

Ontmoetingscentrum met activiteiten

De Horstenburgh Obdam

Woonzorgcentrum De Horstenburgh ligt in het centrum van Obdam. Landelijk wonen, met allerlei voorzieningen in huis of om de hoek.

Centrum Obdam

Uitgebreide faciliteiten

Gezellig restaurant

De Rustenburcht Ursem

Woonzorgcentrum de Rustenburcht ligt in het hart van Ursem en maakt actief deel uit van de kleine dorpsgemeenschap. Gezellige activiteiten en de zorg die u nodig heeft.

In het hart van het dorp

Kleinschalig

Recreatieruimte

De Wilgenhof Wervershoof

Verpleeghuis de Wilgenhof ligt in het centrum van Wervershoof, nabij het IJsselmeer en op een kleine 800 meter van het winkelcentrum. Het is een kleinschalig woonproject voor ouderen met dementie waarbij familieparticipatie een belangrijke rol speelt.

Kleinschalig wonen

Gespecialiseerd in dementie

Eén & tweepersoonskamers

 

Herfstzon Enkhuizen

Zelfstandig en beschermd wonen in een wooncomplex in het centrum van Enkhuizen. Het voelt veilig en vertrouwd waarbij u gebruik kunt maken van de diensten van het wijkzorgteam.  

Het Noorderlandhuis Hoogkarspel

Het Noorderlandhuis ligt in het centrum van Hoogkarspel. Aansluitend aan het woonzorgcentrum vindt u aanleunwoningen en daarnaast de ruime appartementen in 'Om de Noord'.

Naast winkelcentrum

Treinstation nabij

 

Hollandse cirkel Zwaag

In de wijk Bangert Oosterpolder is dit zelfstandig wooncomplex gebouwd, boven de supermarkt en andere winkels. U houdt zelf de regie op wonen en kunt gebruikmaken van de diensten van ons wijkzorgteam.

Nieuwbouw

Unieke ligging boven winkels

Wijkzorgteam nabij

Perelaar Zwaag

Zelfstandig wonen in Zwaag, het veilige gevoel van een wooncomplex, een restaurant om te eten en het wijkzorgteam van Wilgaerden. Bij de Perelaar kiest u voor zelfstandigheid gecombineerd met wat extraatjes.

Extraatjes zoals een restaurant

Mooie binnentuin

Eigen regie op wonen en zorg

1 2
 
Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?