Verpleegkundig specialisten

De functie van Verpleegkundige Specialist is volop in ontwikkeling. Bij Wilgaerden krijg je de ruimte om te pionieren. Naast dat op een aantal locaties de verpleegkundig specialist fungeert als aanvulling op de huisarts zijn er ook locaties waar de verpleegkundig specialist werkt als zelfstandig regiebehandelaar.

Wat ga je doen
Deze functie wordt op dit moment op twee manieren uitgevoerd, namelijk:
 
In de rol als regiebehandelaar ben je het eerste aanspreekpunt voor de medische zorg op jouw locatie met behandeling. Je houdt spreekuren, loopt visites, signaleert, diagnosticeert, stelt behandelplannen op en evalueert deze samen met de zorgteams. Advance care planning staat hierbij hoog in het vaandel. Hier heb je een grote rol in. Daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten. Je werkt nauw samen met cliënt, mantelzorg, zorgteams, je collega verpleegkundige specialist, specialist ouderen geneeskunde en in-en externe ondersteunende disciplines om passende medische zorg te bieden.
 
Ben je als verpleegkundig specialist werkzaam in een ander werkveld en wil je eerst kennismaken met de ouderenzorg? Dat kan! Je kunt hier starten als regiefunctionaris. In de rol van regiefunctionaris ondersteun je de locaties zonder behandeling bij het uitvoeren van passende medische zorg. Je hebt een adviserende en coördinerende rol op medisch gebied en werkt nauw samen met de zorgteams en huisartsen. Dit geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo door te groeien naar de rol van regiehandelaar, waarbij je kunt rekenen op ondersteuning van je collega Verpleegkundig Specialisten en de Specialist Ouderen Geneeskunde.

Onze organisatie
Werken bij Wilgaerden betekent persoonlijke aandacht. Jij krijgt de kans om te werken met mooie mensen. Wilgaerden geeft je daar de ruimte voor. Onze mensen zitten vol verhalen. Kom jij verhalen halen?

Wat wij van jou verwachten
Je bent innovatief, kritisch en communicatief sterk. Met jou daadkracht weet je mensen mee te enthousiasmeren in de verdere ontwikkeling van de medische zorg binnen Wilgaerden, waarbij je ook zelf een krachtig aandeel hebt.
 
Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een Master diploma Advanced Nursing Practice;
  • Ben je BIG geregistreerd;
  • Heb je kennis en/of affiniteit heeft met psychogeriatrie;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

 

Wat wij jou bieden

Jouw inzet verdient een mooie beloning, wij bieden jou daarom:
• Een inspirerende baan in de Ouderenzorg. Werken in de Ouderenzorg betekent voor ons: Mooi Mensenwerk.
• Een uitdagende en veelzijdige functie met ondersteuning op maat en ruimte voor je eigen ontwikkeling;
• Een enthousiast en leergierig team met een prettige werksfeer;
• Direct een vast contact met een proeftijd van twee maanden;
• Een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT afhankelijk van functie:
  Regiebehandelaar FWG 65 min. € 3.582,26 en max. € 5.395,85 bruto of Regiefunctionaris FWG 60 per maand bij een fulltime dienstverband.
• Een ruime jaarlijkse studietoelage om je verplichte accreditatiepunten te behalen en je verder te ontwikkelen in je eigen vakgebied;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zo heeft Wilgaerden een meerkeuzearbeidsvoorwaardensysteem waarbij met voordeel een fiets, laptop/tablet of fitnessabonnement kan worden aangeschaft;
• We hebben een prima pensioen -en reiskostenregeling en je kunt gebruik maken van onze Personeelsvoordeelwinkel.

 

Interesse?

Ben je daadkrachtig, toegewijd, hou je van pionieren en heb je een duidelijke visie op ouderenzorg?  Dan pas jij in ons team! Twijfel je nog, of wil je meer weten? Wij nodigen je van harte uit om een dagje mee te lopen om zelf de sfeer te proeven.
 
Meer informatie over deze functie wordt graag gegeven door Anja Wagenaar, Verpleegkundig Specialist, tel: 06-52866557. Je reactie, voorzien van motivatie en cv kun je versturen via deze link. Klik hier

Wil je een keer met een van onze verpleegkundig specialisten meelopen? Wij nodigen je graag hiervoor uit!

 

Meer informatie

Uw verpleegkundig specialist stelt zich voor! Klik hier

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?