De Horstenburgh Obdam

Woonzorgcentrum de Horstenburgh en het appartementencomplex Agatha liggen in het centrum van Obdam. In de Horstenburgh bieden we 2 typen zorg:

Wonen, zorg en ondersteuning 
Wanneer thuis wonen écht niet meer gaat, omdat er onveilige situaties ontstaan. Dan kunt u in de Horstenburgh gebruik maken van wonen met 24 uurs zorg. Wij regelen het wonen en de zorg. De huisarts is verantwoordelijk voor eventuele behandelingen. Mocht er iets met u gebeuren, dan zijn we snel bij u. In de Horstenburgh is een restaurant, kapsalon, pedicure, fysiotherapie, post- en bankfaciliteiten en een gebedsruimte/kapel. In de Molenkamer of Dorpskamer zijn mogelijkheden om uw verjaardag te vieren, vraag hiernaar bij de receptie. De dagbesteding biedt de bewoners een gevarieerde daginvulling en de mogelijkheid om hun netwerk van vrienden en bekenden uit te bouwen. De Horstenburgh heeft ook een aantal 2 persoonskamers waardoor het mogelijk is dat partners bij elkaar kunnen blijven wonen.

Beschermd zelfstandig wonen
Naast het woonzorgcentrum liggen de aanleunwoningen en appartementencomplex Agatha. In deze woningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam, dat ook aan zelfstandig wonenden buiten het woonzorgcentrum thuiszorg levert. De woningen  worden verhuurd door woningcorporatie de Woonschakel U houdt dus zelf de regie op wonen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen bij de Horstenburgh.

 

Thuisgevoel
Wonen bij de Horstenburgh is wonen zoals thuis. Huisdieren zijn bij ons dan ook van harte welkom. Het woonzorgcentrum ligt midden in Obdam en is het beste per auto en openbaar vervoer (trein) te bereiken.

Centrum Obdam

Uitgebreide faciliteiten

Gezellig restaurant

Dorpsstraat 104
1713HL Obdam Contact opnemen Informatie aanvragen

Aanvullende informatie:

Restaurant
Activiteiten en dagbesteding
Kerkdienst

De Horstenburgh heeft een sfeervol restaurant waar u (samen met uw gasten) kunt genieten van een lekker kopje koffie, thee of een vers gekookte warme maaltijd.

Warme maaltijd
Er is keuze uit verschillende menu’s, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Er wordt rekening gehouden met de verschillende seizoenen en de maaltijden worden bereid met verse streekproducten. De prijs van een driegangenmenu is € 8,25. U kunt betalen met uw pinpas. Reserveren is niet nodig. Ook als u niet bij ons woont bent u van harte welkom.

Openingstijden
Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht voor een verse kop koffie of thee.

In De Horstenburgh worden veel activiteiten georganiseerd zoals kienen, zang, gymnastiek, modeshows en het voorlezen van de krant.

Dagbesteding

In het huis bieden we een breed scala aan dagbestedingsactiviteiten; variërend van samen koffiedrinken tot muziek maken, handwerken, biljarten, genieten van modeshows of het spelen van een gezelschapsspelletje. Door dagbesteding onderneemt u misschien weer nieuwe activiteiten en leert u ook andere mensen kennen. En eventueel, als prettige bijkomstigheid heeft uw mantelzorger dan ook wat extra tijd voor zichzelf. 

De dagbestedingsactiviteiten stemmen wij zoveel mogelijk af op uw wensen en mogelijkheden. Wilt u een activiteit doen die niet op het programma staat? Bespreekt u dat dan gerust met de activiteitenbegeleider. Wie weer wat er mogelijk is. Naast groepsactiviteiten bestaat ook de mogelijkheid voor één-op-één begeleiding. Voor deelname aan dagbesteding heeft u een indicatie nodig.

Elke vrijdagavond is er van 18.30 - 20.00 uur een kerkdienst in de kapel.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?