Rozenstaete De Goorn

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In Rozenstaete is dit mogelijk. Het complex bestaat uit 68 woningen, waarvan 36 huur en 32 koop appartementen. De appartementen in Rozenstaete worden verhuurd door van der Borden Vastgoed. U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen van het complex.

De locatie ligt op 500 meter van winkelcentrum Vijverhof en op 400 meter van de bibliotheek (De Goorn). U kunt er goed wonen met veel georganiseerde activiteiten voor de bewoners. Zoals bridge, gym, fitness, koffiemomenten, bijarten en koersbal. Op regelmatige basis wordt er gezamenlijk gegeten in de grote zaal.

U houdt eigen regie op wonen en zorg

Beschermd wonen

Kantbeugel 19
1648HR De Goorn Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Voorzieningen
Kerkdienst
Gezondheid
Activiteiten
Maaltijd aan huis

Er is een grote zaal, een kleine zaal en een biljartzaal waar ook wijkbewoners gebruik van maken. Een kapster komt in Rozenstaete knippen, kleuren en krullen. Daarnaast zijn er vaste acitiviteiten. Huisdieren zijn welkom bij Rozenstaete.

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en elke zaterdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur is er een kerkdienst.

Fysiotherapie is op aanvraag.

In Rozenstaete wordt veel georganiseerd zoals kaartspelen, koersbal, handwerken, diapresentaties, kienen, sjoelen, kegelen, geheugenspellen, thee drinken, kerkdiensten, zang, gymnastiek en modeshows. Deze activiteiten worden georganiseerd door de KBO, de beheerscommissie en vrijwilligers

Eens per week kunt u deelnemen aan bewegen voor ouderen. Er zijn twee verschillende groepen. De zogenaamde mobiele groep en een groep met aangepaste bewegingen. Een docent begeleidt beide groepen en een vrijwilligster coördineert de activiteit.

Op de twee etage is een biljartruimte met twee biljarttafels. Deze ruimte wordt dagelijks door verschillende biljartgroepen gebruikt.

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Denkt u dan eens aan Ding Dong. Dankzij de service van Ding Dong kunt u een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd thuis ontvangen. Voor meer informatie over de thuisbezorgmaaltijden verwijzen wij u graag naar de servicedesk van Ding Dong: 08800-31006, e-mail info@dingdong.nuwww.dingdong.nu

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?