De Bosman Venhuizen

De Bosman ligt midden in een woonwijk in Venhuizen, landelijk gelegen en vlakbij het IJsselmeer. Op loopafstand vindt u winkels en een postkantoor. We  bieden zorg en ondersteuning aan ongeveer 130 cliënten. In de Bosman bieden we 2 typen zorg:

Wonen, zorg en ondersteuning 
Wanneer thuis wonen écht niet meer gaat, omdat er onveilige situaties ontstaan. Dan kunt u in de Bosman gebruik maken van wonen met 24 uurs zorg. Wij regelen het wonen en de zorg. De huisarts is verantwoordelijk voor eventuele behandelingen. Mocht er iets met u gebeuren, dan zijn we snel bij u. In de Bosman is een recreatiezaal, restaurant, kapsalon, een bibliotheek met wijkfunctie, een schoonheidsspecialiste en dagbesteding. Iedere woongroep heeft zijn eigen huiskamer waar door de kleinschaligheid het effect van een eigen huiskamer nageleefd wordt. De dagbesteding biedt de bewoners een gevarieerde daginvulling en de mogelijkheid om hun netwerk van vrienden en bekenden uit te bouwen. De Bosman heeft ook een aantal 2 persoonskamers waardoor het mogelijk is dat partners bij elkaar kunnen blijven wonen.

Beschermd zelfstandig wonen met wijkzorg
Naast het woonzorgcentrum liggen de aanleunwoningen en het appartementencomplex Bosmanstaete. In deze woningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam. De aanleunwoningen en de Bosmanstaete worden verhuurd door woningcorporatie het Grootslag. U houdt dus zelf de regie op wonen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen bij de Bosman.

 

Zoals thuis
Wonen bij de Bosman is wonen zoals thuis. Huisdieren zijn bij ons dan ook van harte welkom. Het woonzorgcentrum ligt midden in Venhuizen en is het beste per auto te bereiken.

Landelijk

Kleinschalig

Rustig

Sint Lucasstraat 9
1606BP Venhuizen Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Activiteiten
Restaurant
Kerkdienst

Er is een afwisselend activiteitenprogramma waar voor elk wat wils is. Op het programma vindt u onder andere bloemschikken, bingo, bakken & koken, modeshows en filmmiddagen. Als u van meer bewegen houdt, kunt u meedoen aan gymnastiek, fitness, koersballen en sjoelen. Op woensdag is in het restaurant altijd 'Soos' en in de ochtend wordt hier gezellig geschilderd. Omdat de activiteiten nog wel eens wisselen, verwijzen we u, voor het actuele activiteitenaanbod graag naar onze activiteitenbegeleider.

In restaurant De Vergulde Baars kunnen u en uw gasten genieten van een lekker kopje koffie, thee of van een warme maaltijd. Voor de warme maaltijd heeft u de keuze uit verschillende menu’s, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Er wordt rekening gehouden met de verschillende seizoenen en de maaltijden worden bereid met verse streekproducten. De prijs van een driegangenmenu is € 8,-. U kunt betalen met uw pinpas. Ook als u niet bij ons woont bent u van harte welkom.

De Bosmanstaete heeft ook een service om tegen betaling, uw verjaardag of de viering van een jubileum, in het restaurant te laten verzorgen. Vraagt u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Openingstijden

De Vergulde Baars is zeven dagen per week geopend.

  • Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur
  • Op zaterdag en zondag tussen 9.00 tot 16.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.30 uur wordt de warme maaltijd geserveerd. U kunt vanaf 09.00 uur telefonisch reserveren via t 0228 54 16 07.  

Elke week is er een katholieke of oecumenische kerkdienst in restaurant ‘De Vergulde Baars’.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?