Hollandse cirkel Zwaag

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal openbare voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In de Hollandse Cirkel is dit mogelijk. De appartementen in Hollandse Cirkel worden verhuurd door wooncorporatie het Grootslag. U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

In de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder zijn deze 56 zorgappartementen gerealiseerd boven een nieuwe DEEN-Supermarkt en zeven winkels aan de Hollandse cirkel (tussen De Strip en De Kreek).

Nieuwbouw

Unieke ligging boven winkels

Wijkzorgteam nabij

Hollandse Cirkel
1689XE Zwaag Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Maaltijd aan huis

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Denkt u dan eens aan Ding Dong. Dankzij de service van Ding Dong kunt u dagelijks, een paar dagen per week of af en toe een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd thuis ontvangen. Ding Dong-maaltijden zijn gezond en voedzaam. De koelverse kant en klaar maaltijden worden op traditionele wijze met verse ingrediënten en behoud van smaak- en voedingsstoffen bereid. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de servicedesk van Ding Dong: 08800-31006. 

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?