Vijverstate Avenhorn

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In Vijverstate is dit mogelijk. De appartementen in Vijverstate worden verhuurd door van der Borden Vastgoed. En er zijn een aantal koopappartementen. U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen van het complex.

De appartementen liggen op 150 meter van winkelcentrum Vijverhof en op ongeveer 800 meter van de bibliotheek (De Goorn).

Regelmatig activiteiten door eigen bewoners

Nabij winkels

Beschermd wonen met zorg

Aanvullende informatie:

Maaltijd aan huis

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Denkt u dan eens aan Ding Dong. Dankzij de service van Ding Dong kunt u een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd thuis ontvangen. Voor meer informatie over de thuisbezorgmaaltijden verwijzen wij u graag naar de servicedesk van Ding Dong: 08800-31006, e-mail info@dingdong.nu, www.dingdong.nu

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?