Perelaar Zwaag

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In de Perelaar is dit mogelijk. De appartementen in de Perelaar worden verhuurd door woningcorporatie Intermaris.U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. In de Perelaar is een restaurant waar ook inwoners van Zwaag welkom zijn. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen.

De Perelaar ligt in het centrum van Zwaag. Op 200 meter afstand van een supermarkt en warme bakker.

Extraatjes zoals een restaurant

Mooie binnentuin

Eigen regie op wonen en zorg

Sint Martinusstraat 13
1689GN Zwaag Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Maaltijd aan huis
Restaurant
Activiteiten

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Dan biedt het restaurant van de Perelaar uitkomst. U kunt hier dagelijks gebruik maken van de maaltijden. 

De Perelaar heeft een restaurant waar u onder meer kunt dineren of uw verjaardag of waar u een jubileum kunt vieren. Er is keuze uit verschillende menu’s, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Het restaurant is zeven dagen per week geopend tussen 12.30 en 13.30 uur. Reserveren is niet nodig. Ook als u niet bij ons woont bent u van harte welkom. De prijs van een driegangenmenu is € 10,- (€ 1,75 voor het voorgerecht, € 6,50 voor het hoofdgerecht en € 1,75 voor het nagerecht). U kunt betalen met uw pinpas.

In De Perelaar worden diverse activiteiten georganiseerd. Er is ook een fitnessruimte waar u elke dinsdag, onder begeleiding van een fitnessinstructrice, verantwoord kunt fitnessen. Ons activiteitenaanbod wisselt regelmatig.

Wanneer u een indicatie heeft voor dagbesteding, kunt u meedoen aan activiteiten op onze locaties Westerhaven of Avondlicht. Door dagbesteding onderneemt u misschien weer nieuwe activiteiten en leert u andere mensen kennen. En heeft uw eventuele mantelzorger weer wat tijd voor zichzelf. 

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?