Samenwerkingen

Bij Wilgaerden staan onze cliënten centraal! Maar behalve een zorgorganisatie willen wij veel meer voor onze cliënt en de burgers betekenen. Betrokken zíjn en maatschappelijke betrokkenheid tónen laten ons als organisatie dan ook groeien. En nu we gefuseerd zijn tot WilgaerdenLeekerweideGroep komen er nog meer mogelijkheden in zicht. Eigenschappen die hierbij volgens ons niet mogen ontbreken zijn betrouwbaarheid en proactiviteit.

Met het oog op de toekomst investeren wij veel in het bieden van lokale nabijheid. Als het niet wenselijk of mogelijk is om de ondersteuning thuis te realiseren, wordt deze in de buurt geleverd. Dit kan zijn in één van de eigen voorzieningen of in een andere voorziening zoals een crèche, school, sporthal, buurthuis, wijkcentrum of een praktijk van een andere zorgprofessional. Om dat mogelijk te maken, werken we nauw samen met organisaties en partijen die actief zijn in de betreffende buurt, zoals bijvoorbeeld de Westfriese Bibliotheken, Zorg Zoals de Westfries het Wil en WerkSaam. Op deze manier wisselen we kennis en ervaringen uit, wat de cliënten weer ten goede komt. Andersom worden andere partijen en organisaties actief uitgenodigd om gebruik te maken van de voorzieningen van onze gecombineerde organisatie. Met deze werkwijze krijgen onze gezamenlijke cliënten op een eenvoudige manier toegang tot nieuwe/andere producten en diensten en komen zij makkelijker in contact met andere mensen in hun omgeving.

Samen zetten wij ons elke dag weer in om het voor onze cliënten en de burger nog aangenamer te maken. 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?