Herfstzon Enkhuizen

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In Herfstzon is dit mogelijk. De appartementen in Herfstzon worden verhuurd door Woonzorg Nederland. U houdt dus zelf de regie op wonen. Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

In Herfstzon is een ontmoetingscentrum waar ook inwoners van Enkhuizen welkom zijn. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen.

Binnen een straal van 500 meter vindt u het pittoreske centrum van Enkhuizen met diverse winkels, de wekelijkse markt, bibliotheek, bank, postkantoor en horeca.

Romeinstraat 41
1601AZ Enkhuizen Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Maaltijd aan huis

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Dan kunt u in ons nabijgelegen woonzorgcentrum Westerhof gebruik maken van het restaurant. Wilt u toch thuis eten, denkt u dan eens aan Ding Dong. Dankzij de service van Ding Dong kunt u een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd thuis ontvangen. Voor meer informatie over de thuisbezorgmaaltijden verwijzen wij u graag naar de servicedesk van Ding Dong: 08800-31006, e-mail info@dingdong.nuwww.dingdong.nu

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?