Zandhove Spanbroek

Zandhove ligt aan de rand van Spanbroek in een fraaie landelijke omgeving. Bewoners kunnen een wandeling maken en een rondje om het gebouw heen lopen, waar zij kunnen genieten van de rust en de natuur. Wij bieden zorg en ondersteuning aan ongeveer 152 cliënten. In Zandhove bieden we 2 typen zorg:

Zorg en ondersteuning (verhuist medio 2020 naar nieuwbouw Weidehof)
Wanneer thuis wonen écht niet meer gaat, omdat er onveilige situaties ontstaan, bent u in ons woonzorgcentrum aan het juiste adres. U kunt in Zandhove gebruik maken van wonen met 24 uurs zorg. Wij regelen het wonen en de zorg. De huisarts is verantwoordelijk voor eventuele behandelingen. Mocht er iets met u gebeuren, dan zijn we snel bij u. Wij hebben in huis veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken.

Beschermd zelfstandig wonen
De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. Naast het woonzorgcentrum liggen de aanleunwoningen. In de aanleunwoningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam. Deze woningen worden verhuurd door Van der Borden. U houdt dus zelf de regie op wonen.

U vindt winkels, bibliotheek, gemeentehuis en overige voorzieningen in het centrum van Spanbroek en Opmeer. 

 

De 24-uurs zorgappartementen verhuizen medio 2020 naar Weidehof. Het woongedeelte met zelfstandig woonappartementen blijft gehandhaafd. Voor zorg kunt u dan gebruik maken van ons wijkzorgteam. Er zijn appartementen beschikbaar voor zelfstandig wonen met zorg.

Prachtige & rustige omgeving

Kleinschalig wonen

Nieuwbouw in aanbouw (medio 2020)

 

 

Spanbroekerweg 168
1715GV Spanbroek Contact opnemen Rondleiding aanvragen

Aanvullende informatie:

Voorzieningen
Restaurant
Kerkdienst
Activiteiten

Er is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een kapper, pedicure, kapel en restaurant waar ook gasten en omwonenden uit de wijk welkom zijn. Er is een groot activiteitenaanbod. Variërend van zingen, sjoelen, gym, voorlezen, handwerken tot kookmiddagen en optredens. Daarnaast zijn er twee huiskamers: de Libelle en de Zonnestraal, waar bewoners dagbesteding krijgen. In Wijksteunpunt De Lindehof Hoogwoud kunnen bewoners uit de wijk dagbesteding krijgen. Meer informatie vindt u hier.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend tussen 08.30 tot 13.30 uur. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht voor een verse kop koffie of thee en om 12.30 uur kunt u genieten van een vers gekookte warme maaltijd van streekproducten. U heeft keuze uit verschillende menu’s, bestaande uit: een voor-, hoofd- en nagerecht. De prijs van een driegangenmenu is € 8,-. U kunt dit contant betalen of met uw pinpas. Ook wanneer u niet bij ons woont, bent u van harte welkom. Omdat de kok het fijn vindt om te weten voor hoeveel mensen hij gaat koken, vragen wij gasten om telefonisch te reserveren: t 0226 45 20 86.

Iedere zaterdagochtend vindt er in Zandhove een kerkdienst plaats in de kapel om 10.30 uur. Deze dienst wordt voorgegaan door de pastoor, pastorale medewerker, dominee of vrijwilligers vanuit de parochie. 

In Zandhove wordt veel georganiseerd zoals kienen, zang, gymnastiek, modeshows, filmvoorstellingen, koffieconcerten, het voorlezen van de krant, muziekavonden en themadiners.

Wij bieden ouderen die niet in Zandhove wonen ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij het activiteitenprogramma voor onze cliënten in Zandhove. Onze activiteitenbegeleiders doen uiteraard hun uiterste best om die activiteiten te laten aansluiten bij uw wensen.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?