Avondlicht Hoorn

Avondlicht is een groot en modern woonzorgcentrum in een parkachtige omgeving op minder dan een kilometer afstand van het overdekte winkelcentrum 'De Huesmolen'. U bent  twee kilometer verwijderd van de prachtige oude binnenstad van Hoorn. Wij bieden zorg en ondersteuning aan ongeveer 330 cliënten. In Avondlicht bieden we 3 typen zorg:

Zorg met behandeling
Indien u veel zorg nodig heeft door een chronische ziekte of dementie, kunnen wij u passende ondersteuning bieden op verpleegafdeling de Magnolia. Dat betekent dat we  u 24 uur zorg met behandeling kunnen bieden, aangepast naar uw wensen. Ons verpleegkundig specialist is daarbij regiebehandelaar en zorgt voor een centrale regie op behandeling, verzorging en medicatie. Wij dragen zorg voor het wonen en de zorg. 

Zorg zonder behandeling
Wanneer thuis wonen écht niet meer gaat, omdat er onveilige situaties ontstaan. Dan kunt u in Avondlicht gebruik maken van wonen met 24 uurs zorg. Wij regelen het wonen en de zorg. De huisarts is verantwoordelijk voor eventuele behandelingen. Mocht er iets met u gebeuren, dan zijn we snel bij u. Wij hebben in huis veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken.

Beschermd zelfstandig wonen met wijkzorg
De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. Naast het woonzorgcentrum liggen de aanleunwoningen Westerpoort, Oosterpoort, Zuiderpoort en het appartementencomplex Noorderpoort. Het bestaat uit luxe seniorenappartementen. In de aanleunwoningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam. De aanleunwoningen en Noorderpoort worden verhuurd door woningcorporatie Intermaris. U houdt dus zelf de regie op wonen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen bij Avondlicht.

Modern

Gastvrij

Levendig

Geldelozeweg 66
1625NX Hoorn Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Activiteiten
Restaurant
Kerkdienst
Winkelaanbod
Gezondheid

In Avondlicht worden veel activiteiten georganiseerd zoals kienen, zang, gymnastiek, modeshows, filmvoorstellingen, koffieconcerten, muziekavonden en themadiners. Ook is er een bibliotheek en kunt u boeken lenen. Als u van bewegen houdt, dan kunt u meedoen aan fitness, koersballen en sjoelen. Ook is er een wasserette. Elke laatste donderdag van de maand is er van 14.30 tot 16.30 uur Parkinson Café in restaurant De Wilg. De dagbesteding De Linde biedt bewoners een gevarieerde invulling van de dagen en de mogelijkheid om hun netwerk van vrienden en bekenden uit te bouwen. Hiernaast organiseert Stichting Muziek in Huis kamermuziekconcerten in Avondlicht.

Restaurant De Wilg beschikt over een prachtige lounge en diverse ruimtes waar u en uw gasten kunnen genieten van een vers gekookte warme maaltijd met streekproducten, een kopje koffie, thee, frisdrank, alcoholische dranken, fruit, gebak, borrelhapjes, broodjes of een high tea. Voor het diner heeft u keuze uit verschillende menu’s, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. De prijs van een driegangenmenu is € 8,-. U kunt betalen met pinpas of op rekening. Reserveren is niet nodig. Ook als u niet bij ons woont bent u van harte welkom. Als u wilt, kunt u in het restaurant ook uw verjaardag of jubileum vieren. In het kader van hygiëne zijn honden en andere huisdieren niet welkom in het restaurant. 

Openingstijden

Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 20.00 uur (zondag van 10.00 tot 20.00 uur) . Voor de warme maaltijd kunt u terecht tussen 12.30 en 14.00 uur en 17.30 tot 18.30 uur. Reserveren voor de avondmaaltijd is gewenst! 

Elke zaterdag is er van 15.00 tot 17.00 uur Happy Hour. Een gezellig samenzijn met een borrel, hapje en muziek.

Op maandagmiddag om 15.30 uur is er afwisselend een katholieke of protestante kerkdienst.

Er is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, van woensdag t/m zaterdag kunt u daar verse bloemen kopen. Van woensdag t/m vrijdag is de kapsalon geopend.

Ook voor de opticien, tandtechnicus, fysiotherapeut en de huisarts hoeft u het huis niet uit.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?