Brinkpark Blokker

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In Brinkpark is dit mogelijk. De appartementen in Brinkpark worden verhuurd door Woonzorg Nederland. U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. In Brinkpark is een ontmoetingscentrum waar ook inwoners van Blokker welkom zijn. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen.

Brinkpark ligt in het centrum van Blokker op korte afstand van een klein winkelcentrum.

 

Zelfstandig wonen

Wijkzorgteam

Ontmoetingscentrum met activiteiten

Sint Josephpark 1
1695AM Blokker Contact opnemen Informatie aanvragen

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Maaltijd aan huis

Bent u (tijdelijk) niet in staat een eigen maaltijd te bereiden? Denkt u dan eens aan Ding Dong. Dankzij de service van Ding Dong kunt u dagelijks, een paar dagen per week of af en toe een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd thuis ontvangen. Ding Dong-maaltijden zijn gezond en voedzaam. De koelverse kant en klaar maaltijden worden op traditionele wijze met verse ingrediënten en behoud van smaak- en voedingsstoffen bereid. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de servicedesk van Ding Dong: 08800-31006. 

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?