Kersenboogerd Hoorn

De veiligheid van wonen in een complex, met een aantal voorzieningen in de buurt en zorg op afspraak. In de Kersenboogerd is dit mogelijk. De appartementen in de de Kersenboogerd worden verhuurd door woningcorporatie Intermaris.U houdt dus zelf de regie op wonen. 

Voor zorg kunt u een beroep doen op ons wijkzorgteam. Zij kunnen u ondersteunen met deskundige verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg en zorgalarmering. Tijdelijk of voor langere tijd. Het team staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar op afspraak. We denken graag met u mee over de zorg die het beste bij u past. Samen met u en uw eventuele familie of mantelzorger kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. De bewoners kunnen tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de voorzieningen.

Locatie De Kersenboogerd ligt in het centrum van de wijk Kersenboogerd in Hoorn. Direct naast het winkelgebied en de trein.

Zelfstandig wonen

Dichtbij winkelcentrum

Sfeerimpressie

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?