Over Wilgaerden

Begrip voor de ouderen om ons heen. Mensen zoals iedereen. Met een levensverhaal. Een eigen, unieke geschiedenis. Voor die mensen doen wij het, zorg en ondersteuning bieden op maat. Nuchter en liefdevol, zoals je mag verwachten van een West-Friese zorgaanbieder. Gewoon, zelfstandig wonend of bij een van onze locaties. Tijdelijk of voor langere termijn. Maar altijd op maat, even doeltreffend als flexibel. Buigzaam als de wilgen in de West-Friese aarde: Wilgaerden. Want comfortabel en plezierig ouder worden, dat gunnen we iedereen. Ook als het (tijdelijk) op eigen kracht niet meer gaat.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij willen met uitstekende ouderenzorg een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in West-Friesland. Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen.

Wij zetten alles op alles om mensen te ondersteunen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. Wij leveren maatwerk en doen dat met respect, openheid, in leren van elkaar en vooral met trots.

Gewoon jezelf mogen zijn. Thuis, bij familie, vrienden, medebewoners en medewerkers. Ongeacht huidskleur, afkomst of seksuele geaardheid. Omdat jezelf kunnen zijn niet vanzelfsprekend is, hebben we o.a. met regenbooggemeente Hoorn samengewerkt aan bewustwording en ruimte voor diversiteit. Dat heeft geresulteerd in het certificaat Roze Loper voor onze locatie Avondlicht en Westerhaven.

 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?