Er kan een moment komen dat u het thuis niet langer redt en intensievere zorg nodig heeft. ​Bijvoorbeeld ouderen die beperkingen hebben op het gebied van dementie, psychiatrie of lichamelijke klachten en niet meer thuis kunnen wonen. U kunt dan op Wilgaerden rekenen. Met zorg en ondersteuning op maat, veilig en comfortabel in één van onze woonzorgcentra. Met zorg en verpleging die prettig leven een stukje aangenamer maakt.

Breed inzetbaar

Onze teams kunnen u onder andere helpen met het huishouden, uw persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Ze werken daarbij nauw samen met andere zorgverleners en welzijnsorganisaties. In onze woonzorgcentra kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten zoals het restaurant en kunt u meedoen aan de diverse activiteiten.  U heeft hier uw eigen appartement en het verzorgd wonen wordt vergoed door de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen en gezinssituatie. Voor aanvullende dienstverlening, zoals een telefoon, betaalt u apart.

Zorg en verpleging op elk moment van de dag

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar met de professionele verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Ook ’s nachts en in het weekend. Onze medewerkers luisteren naar u en komen zoveel mogelijk op afgesproken tijden bij u. Natuurlijk zijn zij er ook als u onverwacht dringend hulp nodig heeft. We werken met kleine teams, zodat u zoveel mogelijk een vertrouwd gezicht ziet.

Meer informatie

Samen overleggen we over uw zorgvraag. Wat kunt u nog zelf en welke taken kan uw familie of mantelzorger oppakken? Onze medewerkers proberen zich zo goed mogelijk in u in te leven. Wat vindt u belangrijk en prettig? Daar stemmen wij onze zorg zo goed mogelijk op af. Want u bepaalt hoe u wilt leven. In het zorgleefplan, dat we opstellen, leggen we alle gemaakte afspraken vast. Wilt u meer weten over 'bij ons wonen met zorg', dan kunt u contact opnemen met onze consulent Wonen en Zorg

Wij geven zorg op de volgende locaties:

Avondlicht Hoorn

Avondlicht is een groot en modern woonzorgcentrum in een parkachtige omgeving op minder dan een kilometer afstand van het overdekte winkelcentrum 'De Huesmolen'. En op twee kilometer afstand van de binnenstad van Hoorn.

De Bosman Venhuizen

De Bosman ligt midden in een woonwijk in Venhuizen, landelijk gelegen en vlakbij het IJsselmeer. Op loopafstand vindt u winkels en een postkantoor.

De Horstenburgh Obdam

Woonzorgcentrum De Horstenburgh ligt in het centrum van Obdam. Landelijk wonen, met allerlei voorzieningen in huis of om de hoek.

De Rustenburcht Ursem

Woonzorgcentrum de Rustenburcht ligt in het hart van Ursem en maakt actief deel uit van de kleine dorpsgemeenschap. Gezellige activiteiten en de zorg die u nodig heeft.

De Wilgenhof Wervershoof

Verpleeghuis de Wilgenhof ligt in het centrum van Wervershoof, nabij het IJsselmeer en op een kleine 800 meter van het winkelcentrum. Het is een kleinschalig woonproject voor ouderen met dementie waarbij familieparticipatie een belangrijke rol speelt.

Het Noorderlandhuis Hoogkarspel

Het Noorderlandhuis ligt in het centrum van Hoogkarspel. Aansluitend aan het woonzorgcentrum vindt u aanleunwoningen en daarnaast de ruime appartementen in 'Om de Noord'.

Sint Nicolaas Enkhuizen

Dit woonzorgcentrum in het authentieke centrum van Enkhuizen biedt zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en/of lichamelijk problemen. Dichtbij openbare voorzieningen, zoals de kerk, winkels, oude haven, etc.

Westerhaven Hoorn

Woonzorgcomplex Westerhaven ligt in het oude centrum van Hoorn. Dichtbij de haven en direct aan de Hoornse Hop. Schouwburg 'Het Park'  en het bruisende centrum liggen nagenoeg om de hoek.

Westerhof Enkhuizen

In het midden van het historische centrum van Enkhuizen vindt u woonzorgcentrum Westerhof. Op loopafstand zijn allerlei voorzieningen zoals winkels, terrasjes en musea. Ook kunt u in de prachtige omgeving heerlijk wandelen en fietsen. 

Zandhove Spanbroek

De regie houden op uw leven doet u vanuit dit zelfstandig wooncomplex in Spanbroek. Daarbij kunt u zorg en ondersteuning krijgen van ons wijkzorgteam.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?