Eten in onze restaurants

Eten in onze restaurants

Kost het u moeite om dagelijks een gezonde en lekkere warme maaltijd te bereiden? Of heeft u er geen zin in of mogelijkheden meer voor? Of u nu nog zelfstandig woont of bij onze woonzorgcentra, in onze restaurants kun u op lekker eten rekenen. Met dagelijks verse ingrediënten en een keuzemenu is er voor ieders smaak een gezonde hap.

Gevarieerd menu

Onze restaurants zijn er niet alleen voor de bewoners en andere cliënten. Ook familieleden, vrienden én mensen uit de omgeving zijn van harte welkom. Het is een gezellige  ontmoetingsplek waar u heel betaalbaar lekker kunt eten. Er kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met wat lekkers, een voedzame en gezonde lunch en/of diner (afhankelijk van de locatie). Iedereen wordt in het restaurant bediend. We hebben aandacht voor de gasten. Regelmatig worden er thema-avonden en andere activiteiten gehouden. Zo kunt u niet alleen genieten van lekker eten, maar ook van de ontmoeting met andere mensen. In het restaurant kunt u ook altijd uw verjaardag, jubileum of ander feestje vieren. In de restaurants werken we zoveel als mogelijk met lokale leveranciers. Wilt u gebruik maken van onze restaurants, dan kunt u met de locatie zelf contact opnemen.

Overzicht restaurants

Enkhuizen: Westerhof Restaurant De Senior

Hoogkarspel: Het Noorderlandhuis Restaurant Oôs Stekkie

Hoorn: Avondlicht Restaurant De Wilg
              Kersenboogerd | Restaurant De Bijenkorf
              Westerhaven | Restaurant Westerhaven

Obdam: De Horstenburgh | Restaurant De Horstenburgh

Spanbroek: Zandhove | Restaurant Zandhove

Ursem: De Rustenburcht | Restaurant De Inloop

Venhuizen: De Bosman | Restaurant De Vergulde Baars

ZwaagDe Perelaar | Restaurant De Perelaar

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?