Thuiszorg / wijkzorg

Thuiszorg / wijkzorg

Langer genieten van het leven en het liefst zo zelfstandig mogelijk, wie wil dat nou niet? Daarom kunt u op het wijkzorgteam van Wilgaerden rekenen. Met zorg en ondersteuning op maat, veilig en comfortabel in uw eigen huis. Met liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Met zorg die prettig leven een stukje aangenamer maakt.

Zorg en verpleging op elk moment van de dag

De medewerkers van onze wijkzorgteams staan 24 uur per dag voor u klaar met de professionele verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Gewoon, in uw eigen huis. Door heel West-Friesland. Ook 's nachts en in het weekend. Voor langere tijd, of kortdurend, bijvoorbeeld bij herstel van een operatie. Onze medewerkers luisteren naar u en komen zoveel mogelijk op afgesproken tijden bij u. Natuurlijk zijn zij er ook als u onverwacht dringend hulp nodig heeft. We werken met kleine teams, zodat u zoveel mogelijk een vertrouwd gezicht ziet.

Breed inzetbaar


Onze teams kunnen u onder andere helpen met uw huishouden, persoonlijke verpleging, verzorging en begeleiding. Daarnaast geven zij adviezen en voorlichting om uw gezondheid en zelfstandigheid thuis zolang mogelijk te behouden. Ze werken daarbij nauw samen met andere zorgverleners en welzijnsorganisaties.

Meer informatie

Wat bieden wij u?

Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij het aan- en uitkleden, het douchen, toiletbezoek, het innemen van medicijnen, het leren omgaan met uw ziekte of de aanpassing van uw woning. Onze verpleegkundigen verrichten ook specialistische handelingen. Denkt u dan aan wondverzorging, het toedienen van sondevoeding, insulinegebruik, pijnbestrijding of palliatieve zorg. Zij kunnen ook uw medische vragen beantwoorden.

Vergoeding

Verzorging en verpleging is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. De zorgaanvraag loopt via de (wijk)verpleegkundige. Onze collega's van zorgbemiddeling kunnen u meer vertellen over de indicatie, kosten en eigen bijdrage.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?