Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

De meeste mensen willen graag in een vertrouwde en veilige omgeving afscheid nemen van het leven. Dit kan voor u en uw naasten een zware en emotionele periode zijn. Bij stervensbegeleiding werken familie, verzorgenden en andere zorginstellingen met elkaar samen om de laatste fase van iemands leven zo aangenaam mogelijk te laten zijn.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen thuis meer zorg en ondersteuning geven, mocht dat nodig zijn. We hebben een team van verpleegkundigen, verzorgenden, vrijwilligers en een raads- en vertrouwenspersoon  die met liefde en verstand van zaken 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaarstaan. Ze kunnen u en uw naasten ondersteunen bij het waken, u gezelschap houden, emotionele steun bieden en praktische zaken regelen zoals een hoog/laag bed.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en financiering verwijzen wij u graag naar onze medewerker van zorgbemiddeling.

Klik hier om meer informatie aan te vragen. 

Of neemt u contact op met uw verzorgende/verpleegkundige of met de coördinator van de vrijwilligers voor laatste levensfase via 
VrijwilligersNH.

Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en het aanvragen van een vrijwilliger. Hieraan zijn géén kosten verbonden.

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

In het project Laat niemand in eenzaamheid sterven werken De Wering, Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ) en Wilgaerden. (VPTZ-organisatie) samen met Wilgaerden aan goede zorg voor cliënten in de laatste levensfase in verzorgingshuizen.

Wilt u meer advies of hulp?

Neemt u dan contact op met uw verzorgende/verpleegkundige of met de coördinator van de vrijwilligers voor laatste levensfase via VrijwilligersNH.

Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en het aanvragen van een vrijwilliger. Hieraan zijn géén kosten verbonden.

 

 

 

 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?