Komen de muren soms op u af? En wilt u er even tussenuit? Ook als u zelfstandig woont, kunt u op de dagbesteding van Wilgaerden rekenen. Met activiteiten naar ieders smaak, veilig en comfortabel onder onze professionele begeleiding. Activiteiten die prettig leven een stukje aangenamer maakt.

Gevarieerd aanbod

Onze dagbesteding biedt u een gevarieerde invulling van de dagen en de mogelijkheid om uw netwerk van vrienden en bekenden uit te bouwen. Daardoor heeft eventueel uw mantelzorger weer wat meer tijd voor zichzelf. Onze activiteitenbegeleider adviseert u bij het kiezen van passende activiteiten. Daarbij gaan we uit van uw wensen en mogelijkheden. Voorbeelden van activiteiten zijn: de krant lezen, gezelschapsspelletjes, wandelen, winkelen, uitstapjes, geheugentraining, beweging, creatieve activiteiten of zingen. Bij het aanbod aan activiteiten werken we nauw samen met andere aanbieders en welzijnsorganisaties

Het programma

Wij bieden u een fijne dag met activiteiten voor het trainen van uw geestelijke, lichamelijke en sociale functies. In de groep werkt u aan het behouden van wat nog goed gaat. Met  anderen die in een soortgelijke situatie zitten, in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Bekostiging

Het meedoen aan dagbestedingsactiviteiten kunt u op verschillende manieren bekostigen. U kunt er voor kiezen dit zelf te betalen, maar wellicht heeft u recht op een vergoeding van de gemeente. Dan heeft u een geldige indicatie nodig. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de gemeente van uw woonplaats. Onze consulent wonen en zorg kan u bij de indicatieaanvraag helpen.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?