Zo’n 500 bezoekers tijdens succesvolle Open dag WLGroep

Zaterdagmiddag 16 maart stonden op 17 locaties van WilgaerdenLeekerweideGroep de deuren wijd open tijdens de jaarlijkse Open dag. Familie, buurtbewoners en potentiële collega’s en vrijwilligers kregen een kijkje achter de schermen en informatie over werken & leren en wonen, logeren en dagbesteding bij WLGroep. In totaal zijn zo’n 500 bezoekers langs geweest.

Het thema van de open dag was ‘WLGroep in beweging’ want een goede mentale en fysieke gezondheid is belangrijk voor iedereen. Op alle locaties werd op enige manier aandacht aan dit onderwerp besteed.

Activiteiten Verlengde Kerkweg in Wognum

De rit in de gele kar over het terrein en de smoothie-fietsen waren grote trekkers en zorgden voor een brede lach op ieders het gezicht. Bij het expertisecentrum EBC360 werd er info gegeven over gezond eten (‘Vind uit hoeveel suikerklontjes er in biscuitjes, Mars of roze koek zitten’) en slikproblemen bij cliënten. De woningen van de bewoners van de Wentels werden druk bezocht, onder andere door ouders die een plek voor hun kind zoeken. Daarnaast gaven de collega’s van de nachtdienst uitleg over hun werkzaamheden en waren veel bezoekers aan het zwembad onder de indruk dat je ondanks beperkingen toch gewoon kunt zwemmen. 

Ook warm onthaal op andere locaties in Hoorn, Venhuizen, Zwaag, Wervershoof en Wognum

Bezoekers konden ook op onderstaande locaties rekenen op een warm onthaal.

  • Dagbestedingslocatie De Makerij in Hoorn
  • Woonzorgcentrum Avondlicht in Hoorn
  • Woonzorgcentrum De Bosman in Venhuizen
  • Zorgappartementen Hollandse Cirkel in Zwaag
  • Zorgappartementen Vossestaart in Wognum
  • Woonzorgcentrum De Wilgenhof in Wervershoof

Als dank voor hun bezoek kregen bezoekers een cadeautje dat door cliënten van De Makerij is gemaakt. Deze presentjes werden dankbaar in ontvangst genomen.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?