Wie wint de Vrijwilligersprijs 2019?

05 november

De genomineerden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik zijn bekend. Vanaf nu kunt u stemmen op uw (jonge) vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Graag …. brengen wij twee vrijwilligers onder de aandacht:

1. Tiny Aker

Door uw stem kan Tiny die al 20 jaar enorm actief is bij Leekerweide, vrijwilliger van het jaar worden. Als u het filmpje bekijkt, begrijpt u dat wij heel blij zijn met Tiny en hopen dat u ook uw stem op haar wil uitbrengen. Klik hier om het filmpje te zien.

2. Puck Markvoort

Ook onze jongste vrijwilliger Puck verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Puck is pas 11 jaar en al twee jaar vrijwilliger bij LeekerweideGroep. Bijna ieder weekend maakt Puck kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking aan het lachen! Als u het filmpje ziet, weet u waarschijnlijk ook waarom onze cliënten zo dol zijn op Puck. Klik hier als u wilt meegenieten van Pucks enthousiasme.

U kunt uw stem uitbrengen tot en met 13 november a.s. De winnaars worden op 15 november bekendgemaakt.

Eerlijk is eerlijk….. alle kandidaten en organisaties verdienen uw stem. Kijkt u daarom op dit overzicht en breng uw stem uit.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?