Uitpakken op beweging voor De Wilgenhof

De Nieuwjaarsduik is al enige tijd achter de rug, een activiteit die politieke partij MORGEN! uit de gemeente Medemblik heeft gebruikt om geld in te zamelen voor een goed doel. Gekozen is voor inzet op meer te bewegen door ouderen. Samen met Team Sportservice West-Friesland zijn daartoe verschillende typen sporttassen gevuld. Barstensvol materialen voor verschillende doelgroepen, die uitnodigen tot plezierig bewegen. Eén van de gelukkigen was De Wilgenhof.

Raadslid Siem Zeilemaker en Nicolette Bijlsma van Team Sportservice West-Friesland togen woensdag 12 juni naar Wervershoof om daar een beweegtas uit te reiken. Potentieel Gebiedsmanager Miranda Hoek en Kwaliteitsverpleegkundige Miranda Brandsen namen de beweegtas van Nicolette en Siem in ontvangst. Team Sportservice West-Friesland maakt nog een afspraak om terug te komen, om te laten zien welke oefeningen er allemaal met de inhoud van de beweegtas gedaan kunnen worden. De tas wordt door De Wilgenhof als een prachtige aanvulling gezien voor de diverse beweegactiviteiten die er al zijn. Van het aanbod om meer mogelijkheden te demonstreren op de locatie wordt dan ook graag gebruik gemaakt. 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?