Nieuwe nieuwsbrief Familias

12 februari

In de laatste digitale Nieuwsbrief Familias kunt u o.a. meer lezen over de stap naar dagbesteding en vermoeden van mishandeling. Ook kunt u een video bekijken waarin mensen met dementie en hun mantelzorgers vertellen hoe zij zich staande houden.

Openen nieuwsbrief

Over de nieuwsbrief Familias

Heeft u vragen over dementie en de manier waarop u het beste voor uw naaste kunt zorgen? Wilt u weten hoe andere mantelzorgers dit aanpakken? Of bent u benieuwd hoe u en uw naaste met dementie hulp kunnen krijgen in de regio Noord-Holland-Noord? Abonneert u zich dan gratis op de digitale nieuwsbrief voor mantelzorgers van mensen met dementie.

In de nieuwsbrief kunt u meer lezen over hoe u het beste kunt omgaan met het veranderende gedrag van uw naaste met dementie. Kunt u verhalen lezen van lotgenoten, vindt u antwoorden op vragen van andere mantelzorgers en leest u hoe zorgorganisaties in Noord-Holland-Noord u kunnen helpen.

Kijk op de website Familias voor meer informatie. U kunt zich daar ook online aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?