Nieuwe leden gezocht voor cliëntencommissie in Enkhuizen

21 maart

Bij Wilgaerden willen we elke dag fantastische ouderenzorg leveren. Onder alle omstandigheden en in goede samenwerking met iedereen die daarvoor nodig is. Wilt u meedenken over de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en het welzijn van bijvoorbeeld uw vader, moeder of buurvrouw? Misschien dat u dan de ogen en oren van de cliënten wilt zijn. Op onze locatie Sint-Nicolaas in Enkhuizen zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor de cliëntencommissie.

De leden van de cliëntencommisssie zijn de ogen en oren van de cliënt. De commissie bestaat uit leden en een door de leden gekozen voorzitter. De raad komt enkele keren per jaar bij elkaar om te bespreken wat er op de locatie gebeurt. Dat kan over activiteiten gaan, maar ook over huisvesting of het aannemen van nieuwe medewerkers. De commissieleden luisteren naar wat er bij de cliënten speelt en kijken of de belangen van de cliënten voldoende aandacht krijgen. Lid zijn van de cliëntencommisssie is dan ook een speciale en belangrijke rol.  

Profielschets kandidaten

Wij zijn vooral op zoek naar leden die betrokken zijn bij het welzijn van onze cliënten. Want dat is waar het in onze ogen om draait. Daarnaast is het fijn als nieuwe leden kennis en/of ervaring meenemen. Bijvoorbeeld over de zorg, kwaliteit, veiligheid, welzijn of vrijwilligers- en mantelzorgbeleid. Bijvoorbeeld als cliënt of mantelzorger. Ook vinden we het belangrijk dat leden kunnen samenwerken op basis van vertrouwen en humor, goed het contact kunnen aangaan met cliënten en zich bewust zijn van hun formele rol binnen Sint Nicolaas.

Enthousiaste betrokkenheid

De leden maken deel uit van een enthousiaste groep mensen die meedenkt over het reilen en zeilen op Sint Nicolaas. Zij zijn de ogen én de oren van onze cliënten. Aspirant-leden worden uitgenodigd om een vergadering bij te wonen. Na wederzijds enthousiasme maken we afspraken en worden de nieuwe leden als commissielid geïnstalleerd. Het betreft een functie op vrijwillige basis. 

Interesse?

Wilt u meer weten over deze functie? Neemt u dan contact op met mevrouw Ineke Koomen, voorzitter cliëntencommisssie, (0229) 28 77 28, ccnicolaas@kpnmail.nl. Zij vertelt u graag meer over de invulling van deze prachtige functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?