‘Mrs Rustenburcht’ Anja Pronk 40 jaar in dienst bij WLGroep

01 juni

De Rustenburcht van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) zou de Rustenburcht niet zijn zonder collega Anja Pronk. Anja begon haar zorgcarrière als Bejaardenverzorgster in de Rustenburcht in Ursem en stapte daar later over naar de huiskamer. Vandaag is Anja - ‘Mrs Rustenburcht’- 40 jaar in dienst; een mijlpaal die met collega’s en bewoners uitgebreid gevierd werd.

De bewoners staan bij Anja altijd op nummer één. Op haar jubileumdag bracht ze hen allemaal eerst een gebakje voordat ze zelf met bloemen, cadeautjes, warme woorden en heel veel kaarten in het zonnetje werd gezet. Anja Pronk: “Ik was enorm verrast en voel me zeer gewaardeerd. Zoveel mensen die hier speciaal voor mij aanwezig waren om mij te feliciteren. Vandaag was zo’n bijzonder moment in m’n leven dat ik thuis gewoon de vlag heb uitgehangen.”

Kenmerkend aan Anja is dat zij het heerlijk vindt om het de bewoners - ouderen met dementie - in haar huiskamer naar de zin te maken: een krantje voorlezen bij een kopje koffie, samen een potje ballon tennis spelen met hilarische momenten of gewoon gezellig babbelen over vroegere tijden.

Iedereen binnen de Rustenburcht, collega’s én bewoners, is dol op Anja. ‘Ze is een geweldige collega, zorgzaam en een vriendelijke vrolijke vrouw met een grote lach’. Ook de rest van de organisatie is deze topper dankbaar voor haar goede zorgen en vele jaren trouwe dienst. Naast haar zorgwerkzaamheden had Anja een aantal jaren geleden ook een grote rol in de organisatie van het feest ter ere van het 25-jarig bestaan van de Rustenburcht.  

Is een carrière in de zorg ook iets voor jou? Kijk op onze vacaturesite! 

 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?