Melding inbreuk op systemen

Er is eind november door onbekenden een inbreuk gepleegd op onze systemen middels een phishing mail. De impact van de inbreuk is nog onduidelijk. We zijn bezig met onderzoek. Tot nog toe zijn er geen negatieve effecten bekend.

We hebben maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Mochten er tijdens het onderzoek zaken boven komen die van belang zijn voor u, dan stellen we u op de hoogte.

Phishing is een wijdverspreid probleem. Blijf daarom oplettend. Het is altijd verstandig om terughoudend om te gaan met persoonsgegevens. Geef geen persoonlijke informatie door, ga niet in op vragen om geld of financiële gegevens. Heeft u een ‘niet-pluis-gevoel’ bij een mail, verwijder deze dan meteen. Klik in ieder geval niet op een link als u het niet vertrouwt. Mocht u komende tijd verdachte mails ontvangen, meld deze dan aan spammeldingen@leekerweide.nl.

Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/cybercrime-en-cybersecurity/vraag-en-antwoord/phishing

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?