Maak virtueel fietsritje op locatie Westerhaven tijdens Open Dag

15 maart

Fietsen langs plekjes die men nog van vroeger kent. Met behulp van een fietslabyrint - een bewegingstrainer met trapondersteuning gekoppeld aan een groot scherm - kunnen bewoners van woonzorgcentrum Westerhaven in Hoorn mooie fietsritjes maken langs zelfgekozen routes. Met deze faciliteit biedt WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) ouderen de mogelijkheid om in beweging te blijven. En vaak is een ritje aanleiding voor bijzondere verhalen en gesprekken over vroegere tijden.

 

Tijdens onze Open Dag op zaterdag 18 maart a.s. staan de deuren van locatie Westerhaven open voor het publiek. Onze zorgcollega’s leiden geïnteresseerden graag rond en bieden diverse activiteiten aan zoals een virtueel fietsritje in binnen- of buitenland en een interactief spelletje aan de tovertafel. Met bewegende beelden zorgt deze tafel voor interactie tussen bewoners, gezelligheid en een vrolijke sfeer.

 

Open Dag zaterdag 18 maart

Zaterdag 18 maart a.s. van 13.00-16.30 uur organiseren wij onze jaarlijkse Open Dag. Op een aantal locaties is iedereen van harte welkom om de sfeer te proeven en te zien wat ons werk inhoudt.

Op locatie Wognum is een grote informatiemarkt over al onze ondersteuningsmogelijkheden aan ouderen en mensen met een beperking. Collega’s van Recruitment en VrijwilligersNH zijn daar ook aanwezig.

 

Meer informatie over de Open Dag en een overzicht van de deelnemende locaties: https://www.wlgroep.nl/actueel/agenda/18-maart-open-dag-van-1300-1630-uur.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?