Kok Loek Commandeur gaat na 40 jaar met verdiend pensioen

Dinsdag 12 maart was het zover. Met precies - op de dag af - 40 jaren trouwe dienst op de teller bij WilgaerdenLeekerweideGroep is kok Loek Commandeur (66 jaar) feestelijk uitgeluid door zijn collega’s en cliënten bij woonzorgcentrum Westerhaven in Hoorn.

Loek is zijn carrière als kok begonnen bij het toenmalige zorgcomplex St. Jozefpark in Blokker, waar hij 30 jaar gewerkt heeft. Loek heeft een passie voor het horecavak en daar hebben door de jaren heen vele bewoners van kunnen genieten. Zo’n 10 jaar geleden – bij het sluiten van St. Jozefpark – is Loek overgestapt naar woonzorgcentrum Westerhaven in Hoorn, waar zijn jarenlange ervaring en expertise goed van pas kwam. Westerhaven had namelijk net ingevoerd dat bewoners – naast tussen de middag – ook ’s avonds warm kunnen eten. Hierdoor waren er extra handen in de keuken nodig.

Collega-kok Theo Greuter die bijna 35 jaar met Loek heeft samengewerkt: “Loek is een gezellige en geziene gozer. Een toffe peer. Hij maakt er altijd wat van. Hij heeft mij als leerling-kok destijds onder zijn hoede genomen en mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. In al die tijd hebben we samen veel avonturen beleefd. Zo bakten we ooit de grootste pannenkoek die zelfs in het World Book of Records heeft gestaan. Ik wens Loek het allerbeste; dat hij maar mag genieten van zijn welverdiende pensioen.”

Loek is geboren en getogen in Hoorn maar woont alweer vele jaren in Nibbixwoud met zijn vrouw Nel. Niemand hoeft bang te zijn dat hij zich zal gaan vervelen. Zo is hij lid van de dorpsraad, is hij ‘Erekriel’ bij carnavalsvereniging De Krielkokers en heeft hij nu nog meer tijd voor zijn kinderen en kleinkinderen.

Gefeliciteerd Loek met je 40-jarig jubileum en dank voor al je goede zorgen!

Collega’s, cliënten en directie van WLGroep.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?