Gezocht: Ergotherapeut

05 november

Voor ons expertisecentrum ebc360 zijn wij per 1 januari 2020 op zoek naar een

Ergotherapeut

voor 24 uur per week

De functie

Je zult met name werkzaam zijn binnen de locaties van Wilgaerden (Ouderenzorg). Het takenpakket bestaat uit het aanvragen van voorzieningen, waaronder rolstoelen en advisering op het gebied van o.a. eten en drinken, ADL/PDL, zithouding/lighouding, decubitus, valpreventie, domotica en fysieke belasting.

De ontwikkelingen in de zorg staan niet stil en er is nog veel te ontdekken. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden om invulling te geven aan het mooie vak van ergotherapeut binnen onze organisatie. Je bent onderdeel van het team fysio-/ergotherapie, naast één andere ergotherapeut en vijf fysiotherapeuten. We werken vanuit zowel de WLZ als de eerstelijnszorg.

Wat we van je vragen

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma Ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als ergotherapeut in de (somatische en psychogeriatrische) ouderenzorg.
 • Affiniteit met doelgroep ouderen (vereist) en mensen met verstandelijke beperking (wenselijk).
 • Multidisciplinaire samenwerking.
 • Kennis van wet- en regelgeving & procedures t.a.v. aanvraag voorzieningen.
 • Kennis van hulpmiddelen en contacten met leveranciers onderhouden.
 • Bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling en profilering van de afdeling ergotherapie.
 • Je bent in het bezit van eigen auto i.v.m. het bezoeken van diverse locaties.
 •  

Wat wij bieden

 • Een jaarcontract, met de intentie tot voortzetting voor onbepaalde tijd en mogelijk verdere uitbreiding van uren.
 • Salariëring conform cao VVT. De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.021,18 bruto op fulltime basis).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een gunstige pensioen- en reiskostenregeling.
 • goede bijscholingsmogelijkheden.
 • de kans om je te blijven ontwikkelen binnen onze organisatie, bijvoorbeeld met het opdoen van ervaring met voor jou nieuwe doelgroepen.We vertellen je graag meer over ebc360, want we zijn er namelijk trots op. In dit expertisecentrum bundelen we onze expertises, kennis, vaardigheden en kundes. Zo kunnen we medische, paramedische en psychosociale behandelingen samenbrengen en aanbieden aan gezamenlijke huidige en toekomstige doelgroepen: jeugd, volwassenen en ouderen met ondersteuningsvraag binnen onze regio. We werken vanuit een holistische visie en aanpak. Samenwerking, interdisciplinariteit en mensgerichtheid vinden we dan ook erg belangrijk. 

Informatie en sollicitatie 

Wil je meer weten? Bel dan met Dennis Bloemraad (manager ebc360) via telefoonnummer 0229 – 576811 of Esmeralda Böhm (ergotherapeut) via telefoonnummer 0229 – 576487.
 

Over ebc360

We vertellen je graag meer over ebc360, want we zijn er namelijk trots op. In dit expertisecentrum bundelen we onze expertises, kennis, vaardigheden en kundes. Zo kunnen we medische, paramedische en psychosociale behandelingen samenbrengen en aanbieden aan gezamenlijke huidige en toekomstige doelgroepen: jeugd, volwassenen en ouderen met ondersteuningsvraag binnen onze regio. We werken vanuit een holistische visie en aanpak. Samenwerking, interdisciplinariteit en mensgerichtheid vinden we dan ook erg belangrijk.

Naast de behandelingen die we al geven werken we hard aan de verdere opbouw van ons centrum. Ebc360 is van WilgaerdenLeekerweideGroep. Wilgaerden en LeekerweideGroep zijn van plan op 1 januari 2020 te fuseren. De kracht van de samenwerking vertaalt zich allereerst in het gezamenlijk kunnen aanbieden van een breed arrangement aan ondersteuningsvormen op het gebied van zorg, verpleging, begeleiding, welzijn en ontwikkeling. Samen beschikken we over veel kennis, kunde vanuit onze professionals met al hun uiteenlopende deskundigheden: AVG-ers, Specialist Ouderengeneeskunde, artsen, verpleegkundig specialisten, gedragsdeskundigen, psychologen en paramedici als fysio-,  ergo- en psychomotore therapeuten, logopedisten, diëtisten, IAG-ers, tandarts en mondhygiënisten. Daarnaast kan, indien gebruik gemaakt wordt van de expertise van beide organisaties, een kwaliteits- en efficiëntieslag bewerkstelligd worden in de doelmatigheid van de ondersteuning en de hieraan onderliggende processen. Daarnaast wordt extra ruimte en slagkracht gekregen om ideeën en innovaties om te zetten in effectieve ondersteuning. Zo wordt, alles bijeengenomen, de algehele kwaliteit van zorg en ondersteuning aan de cliënten verbeterd en krijgen onze klanten de juiste zorg op de juiste plaats.

Informatie en sollicitatie 

Wil je meer weten? Bel dan met Dennis Bloemraad (manager ebc360) via telefoonnummer 0229 – 576811 of Esmeralda Böhm (ergotherapeut) via telefoonnummer 0229 – 576487.

Weet je het al? Je sollicitatiebrief met CV kun je mailen naar sollicitatie@leekerweidegroep.nl onder vermelding het vacaturenummer 19103.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?