Gevraagd: Begeleider voor kinderkookcafe

07 februari

Uniek in West-Friesland: Kinderkookcafé voor kinderen met autisme.

Kinderkookcafé

Het kinderkookcafé is in West-Friesland een mooi initiatief voor kinderen van 8 tot 18 jaar met een vorm van autisme. BuroFlo is dit initiatief samen met Autstekend gestart, een vooruitstrevende organisatie die al jaren met succes een kinderkookcafé in Alkmaar runt. Wegens succes breiden we uit met een tweede groep in Zwaag en een groep op de nieuwe locatie; Westerhof in Enkhuizen. Een locatie van Wilgaerden.

BuroFlo zoekt een

Begeleider voor 3 uur per week op iedere zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur.

De functie en verantwoordelijkheden

Als professional begeleid je kinderen en jongeren met een vorm van autisme of VG tijdens een kookactiviteit. In groepjes van maximaal 12 kinderen wordt gekookt en gebakken. De begeleiding is één op maximaal 3 kinderen. Je werkt met de kinderen aan verschillende doelen zoals: sociale vaardigheden, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en faalangstreductie. Deze doelen en de voortgang ervan neem je op in het ondersteuningsplan.Belangrijk in deze functie is dat je de-escalerend kan werken en om kan gaan met fysieke agressie, waarbij je overstijgend en creatief kunt denken n.a.v. dit gedrag. Ook een goede samenwerking onderling en met de samenwerkingspartners is erg belangrijk.

Locatie: de Perelaar in Zwaag of Westerhof in Enkhuizen. Met mogelijk uitbreiding naar meer uren in de toekomst.

 Wij vragen

 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau.
 • Een opleiding op niveau 3 Welzijn of vergelijkbaar.
 • Relevante praktijkervaring in soortgelijke functie.
 • Je beschikt over een klantgerichte attitude, waarbij met name eisen gesteld worden aan een respectvolle bejegening, tact en geduld.
 • Kennis van en affiniteit met de doelgroepen.
 • Zicht hebben in eigen mogelijkheden en onmogelijkheden en hierop kunnen reflecteren.
 • Je kijkt vanuit kansen en mogelijkheden.
 • Sociaal vaardig en klantgericht.
 • Assertief, stressbestendig en flexibel.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je kunt werken met diverse digitale systemen.

 Wij bieden

 • Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie, waarin je ruimte gegeven wordt om deze functie zelfstandig binnen kaders uit te oefenen.
 • Een salaris met arbeidsvoorwaarden die gebaseerd zijn op de cao Gehandicaptenzorg. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 (max. € 2.675,- bruto bij volledig dienstverband).
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 7,05%, een gunstige pensioenregeling, collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een reiskostenregeling. 
 • BuroFlo is een label van LeekerweideGroep met als aandachtsgebied de WMO, jeugdwet en participatiewet. Het label biedt begeleiding aan huis, op het werk of op één van de opvanglocaties. Daarnaast is BuroFlo partner van gemeentes en maatschappelijke organisaties bij het bedenken en realiseren van projecten die burgers ondersteunen, versterken en met elkaar verbinden.

Nog even over BuroFlo

BuroFlo is een label van LeekerweideGroep met als aandachtsgebied de WMO, jeugdwet en participatiewet. Het label biedt begeleiding aan huis, op het werk of op één van de opvanglocaties. Daarnaast is BuroFlo partner van gemeentes en maatschappelijke organisaties bij het bedenken en realiseren van projecten die burgers ondersteunen, versterken en met elkaar verbinden.

Meer informatie:

Als je nog vragen hebt wordt verder informatie graag gegeven door Annetta Bus, telefoonnummer 06-22227811.

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je voor 14 februari 2019 onderstaand uploaden  of mailen naar sollicitatie@leekerweidegroep.nl onder vermelding van vacaturenummer 19006.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?