Een compliment voor Sebastiaan en Mukesh

01 maart

Op Complimentendag 2019 heeft VrijwilligersNH het eerste filmpje om nieuwe vrijwilligers te werven gelanceerd. In het filmpje ziet u Sebastiaan en Mukesh. Een prachtig stel!

Sebastiaan is de bezoekvriend van Mukesh. Sebastiaan is 22 jaar en heeft Mukesh tijdens zijn stage voor zijn opleiding leren kennen. Het klikte zo goed tussen de mannen dat Sebastiaan heeft gevraagd aan Mukesh of hij het leuk vindt als hij zijn bezoekvriend wordt. Mukesh vindt dat geweldig en samen ondernemen ze leuke activiteiten. In december zijn ze naar het Buitenmuseum geweest. Eens per maand gaan ze samen iets leuks doen en daar genieten ze allebei van. Een heel bijzondere vriendschap. Wilt u weten hoe ze hun vriendschap ervaren? Bekijk dan het filmpje.

Samen met LeekerweideGroep

Op vrijwilligersgebied hebben we onze krachten gebundeld met LeekerweideGroep. Samen zetten we ons in om mooie matches in vrijwilligerswerk te maken. Misschien kunnen we u ook enthousiast maken voor vrijwilligerswerk? Er zijn veel mogelijkheden. Kijkt u gerust eens op onze gezamenlijke website.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?