11 jubilerende vrijwilligers WLGroep in het zonnetje gezet

Vrijwilligers maken het verschil voor cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep. Ruim 1.300 vrijwilligers geven dagelijks kleur aan het leven van ouderen en mensen met een beperking. Met hun inzet, betrokkenheid en toewijding zijn zij van onschatbare waarde en creëren ze vele momenten van plezier. En dit wordt door WLGroep zeer gewaardeerd.

Dit jaar - 2024 – hebben maar liefst 11 vrijwilligers hun jubileum bereikt: negen vrijwilligers brengen al 25 jaar een lach op het gezicht van de cliënten en twee vrijwilligers zelfs al 40 jaar!

Deze bijzondere mijlpalen zijn op vrijdag 15 maart uitgebreid gevierd op unieke locatie The Saint in Hoorn. Tijdens deze feestelijke ochtend werden alle jubilarissen door WLGroep/VrijwilligersNH gehuldigd en in het zonnetje gezet.  

Dank Astrid, familie Walenkamp, Bertha, Roelie, Jan, Thea, Lia, Els, Elly, Jaap en Marga!

Draag jij ook je steentje bij?
Samen wandelen, fietsen, spelletjes spelen of andere activiteiten ondernemen; de kracht van persoonlijke aandacht zorgt voor een dag met een lach! Niet alleen voor cliënten, maar ook voor zorgmedewerkers en naasten is vrijwillige inzet ontzettend waardevol en ondersteunend.

Wil jij ook op een betekenisvolle wijze bijdragen en een helpende hand of luisterend oor bieden aan mensen die ouder worden of door een beperking moeilijk(er) contact kunnen maken?

Meld je dan als vrijwilliger aan bij WLGroep via: info@vrijwilligersnh.nl of 088-0451075.

Voor meer info: www.vrijwilligersnh.nl.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?