Hoorns ‘silent disco’ Stadsfeestje met bewoners en wethouders in Westerhaven

12 juni

Tijdens de Hoornse Stadsfeesten gingen in woonzorgcentrum Westerhaven van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) dit weekend de voetjes van de vloer. Tijdens een prikkelarme ‘Super Silent disco’ genoten de oudere bewoners samen met jongeren van de locaties Nieuwland en De Boogerd van een lichtshow, lekkere hapjes en drankjes en uiteraard van muziek. Deze muzikale beleving met koptelefoons in de eigen vertrouwde omgeving was nieuw voor velen, maar werd daardoor niet minder gewaardeerd.

Terwijl het buiten tropisch warm was, maakten ‘coole’ superhelden binnen een praatje of dansje met de bewoners en gingen ze samen met hen op de foto. Ook de Hoornse wethouders Karin Hakhoff en Marjon van der Ven – die even een kijkje kwamen nemen – waren op de dansvloer te vinden zoals op de foto te zien is.

 

Dank DJ Aron en DJ Wesley, Superhero Academy, Hoornse Stadsfeesten en J&P Sound-Entertainment voor deze fantastische middag!  

 

 

 

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?