Voor vrijwilligers

Om onze cliënten de aandacht te kunnen geven die ze verdienen, zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers met passie voor ouderenzorg. Mensen die iets voor een ander willen betekenen, zonder daar iets voor terug te vragen.

Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar goede vrijwilligers. Voor individuele activiteiten pianospelen, fietsen, een goed gesprek of begeleiding naar een ziekenhuis. Ook voor de groepsactiviteiten kunnen we vaak extra handen gebruiken. Denkt u dan aan begeleiding bij uitstapjes of gezelschapsspelletjes. 

We zien in toenemende mate mantelzorgers die als vrijwilligers aan de slag gaan. Soms omdat ze zien dat het leuk en nodig is, maar soms ook om even aan andere dingen dan 'zorgen' te denken.

Bent u die vrijwilliger die het leuk vindt om iets voor een ander te betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Heeft u specifieke kwaliteiten, maar ziet u geen passende vacature? Neemt u dan contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren of vul onderstaand formulier in.

"Ik was een beetje aan het vereenzamen. Nu ik hulp heb gekregen van een student met mijn computer, heb ik veel contact met mijn familie. De tijd vliegt!" Dhr De Vries.

Vacatures

Wilt u meer weten over onze vacatures? Klik dan hier.

Contactpersonen

Paulien Meerwijk, vrijwilligerscoördinator voor de locaties De Horstenburgh (Obdam), Zandhove (Spanbroek), De Rustenburcht (Ursem), Rozenstaete (De Goorn), Vijverstate (Avenhorn), De Wilgenhof (Wervershoof), Westerhof, Herfstzon en Sint Nicolaas (Enkhuizen), Bosmanstaete (Venhuizen) en Het Noorderlandhuis (Hoogkarspel). Paulien is bereikbaar op T 06 108 26 729, p.meerwijk@wilgaerden.nl

Petra Grooteman, vrijwilligerscoördinator cluster Hoorn, locaties Avondlicht, Westerhaven en Kersenboogerd. Petra is telefonisch te bereiken op: maandag en donderdag locatie Avondlicht,
T 0229 231 344, dinsdag locatie Westerhaven, T 0229 282 780 en de laatste maandag van de maand op locatie Kersenboogerd T 0229 272 177 en via p.grooteman@wilgaerden.nl. 

Sollicitatieformulier vrijwilligerswerk

Personalia

Velden met een * zijn verplichte velden