Vakantiewerk

Ben jij op zoek naar een leuke en betekenisvolle vakantiebaan? Een baan waar je nodig bent en cliënten op je wachten? Een baan met unieke collega’s en ook een goed salaris? Misschien passen wij dan wel bij elkaar.

Pas jij bij ons?

Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten. Zowel voor verzorgende als facilitaire en huishoudelijke functies. Natuurlijk hebben we noten op onze zang. Dat is ook logisch want onze cliënten verdienen immers het beste van het beste.

Onze eisen

Als je in aanmerking wilt komen voor een verzorgende functie moet je in het bezit zijn van een diploma helpende niveau 2, verzorgende niveau 3, en verpleegkundige of HBO-V diploma. Ook kandidaten die nog studeren voor verzorgende, verpleegkundige of HBO-V en in de eindfase zitten, nodigen we graag uit om te solliciteren. Voor de huishoudelijke en facilitaire functies zoeken wij cliëntgerichte medewerkers.

Voldoe je aan de eisen en ben je enthousiast en flexibel, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatieformulier. Klik hier voor het sollicitatieformulier.

Meer weten over vakantiewerk?

Bel dan naar T 0229 -28 77 46 en vraag naar de Diana Batteljee of Nienke de Kort van de Flexpool of mail naar flexpool@wilgaerden.nl