Stagiaires

Stagelopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Je brengt in praktijk wat je tijdens je opleiding leert en je ontdekt waar je goed en minder goed in bent. Je stageperiode is dan ook een belangrijke fase in je leven waar je later vaak aan terugdenkt.

Mogelijkheden

Jaarlijks lopen circa 200 leerlingen bij ons stage. Het grootste deel volgt een BOL opleiding voor zorghulp, helpende of verzorgende IG. Ook zijn er stagiaires die de opleiding tot verpleegkundige (niveau 4) volgen, leren voor medewerker maatschappelijke zorg (MMZ), in opleiding zijn voor kok of voor facilitair medewerker. Ook in onze ondersteunende diensten zoals financiën, ict of communicatie, hebben we regelmatig een uitdagende stageplaats.

Naast deze langdurige stageplaatsen hebben we ook praktijkschoolstage, stage van leerlingen in het voorgezet onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen (VSO-ZMLK), de bekende snuffelstage, maatschappelijke stage en oriënterende stages.

Na je stage bij ons werken?

Veel van onze medewerkers zijn ooit bij ons begonnen als stagiair. Loop jij nog stage, ben je bijna klaar met je opleiding en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Vakantiewerk naast je stage?

Heb je interesse om naast je opleiding of stage vakantiewerk bij ons te doen? Kijk dan eens of er een passende vacature is bij onze vacatures voor vakantiewerk. Deze vacatures zijn vanaf maart te vinden onder vacatures.

Meer weten?

Heb jij interesse in een stage bij Wilgaerden of heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze praktijkopleiders. Zij kunnen je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. In deze folder vind je meer informatie over Stage lopen bij Wilgaerden

Praktijkopleiders

Heb jij interesse in een stage bij Wilgaerden of heb je vragen? Neem dan contact op met onze praktijkopleiders. Zij kunnen je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Voor: Westerhof, Herfstzon, Sint Nicolaas, Het Noorderlandhuis, De Wilgenhof en Bosmanstaete , Zandhove, De Horstenburgh, Rustenburcht, Rozenstaete en Vijverstaete      

Astrid Smit
t 0229 28 77 28
a.smit@wilgaerden.nl

Voor: Avondlicht, Kersenboogerd, Westerhaven, Sint Jozefpark, De Perelaar, Centraal Bureau (Hoorn)                     

Marian Oosterbroek
t 0229 28 77 28
m.oosterbroek@wilgaerden.nl