Werken en leren

Logo ZWOpleidingen

Bij Wilgaerden bieden wij onze medewerkers graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we diverse stageplaatsen. 

Leren en werken

We investeren voortdurend in de deskundigheid van onze medewerkers. Daarvoor maken we gebruik van verschillende leervormen. Er is veel aandacht voor het leren in het dagelijks werk, want wij zijn er van overtuigd dat de praktijk de beste leerschool is. Wil je meer weten over Leren & Werken? Bekijk dan onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Stageplaatsen

We zijn een erkend leerwerkbedrijf. Je kunt bij ons praktijkervaring opdoen. Je eigen werkbegeleider zorgt voor deskundige begeleiding en coaching. Jaarlijks lopen circa 200 leerlingen bij ons stage. Het grootste deel volgt een BOL-opleiding voor zorghulp, helpende of verzorgende IG. Ook zijn er stagiaires in de opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 en 5), maatschappelijke zorg (MMZ), kok of facilitair medewerker. Ook zijn er praktijkschoolstages, stages van leerlingen in het voorgezet onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen (VSO-ZMLK), de bekende snuffelstages en de maatschappelijke stages. 

Tijdens je stage breng je in praktijk wat je in je opleiding leert en je ontdekt waar je goed en minder goed in bent. Veel van onze medewerkers zijn ooit bij ons begonnen als stagiair. Loop jij nog stage, ben je bijna klaar met je opleiding en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Heb je interesse om naast je opleiding of stage vakantiewerk bij ons te doen? Kijk dan eens of er een passende vacature is bij onze vacatures voor vakantiewerk.

 

Jezelf ontwikkelen

ZW Opleidingen biedt begeleiding, coaching, trainingen en opleidingen aan organisaties en medewerkers in de zorg. We bieden een breed aanbod van vaardigheids-en bekwaamheidstrainingen en trainingen ter bevordering van de deskundigheid van zorgprofessionals.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het bedrijfsopleiden binnen en het scholingsaanbod bij Wilgaerden. Alle kennis en ervaring die wij hierin opdoen komt dus uit de praktijk en gebruiken we om onze trainingen en scholingen actueel te houden. Wij begeleiden bovendien studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming (BBL en BOL) bij Wilgaerden.

Ben je dus op zoek naar een werk-/leerplek bij Wilgaerden, dan kun je hiervoor bij ons terecht. www.zwopleidingen.nl

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?