Vrijwilligers

Logo VrijwilligersNH

Lachen, leren, kleine dingen koesteren, grote dingen ondernemen, vertrouwen brengen en vooral: heel veel voldoening. Dat is wat een vrijwilliger bij ons brengt én haalt. Plezier voor iedereen.

Voor veel mensen in kwetsbare posities zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij maken het leven voor cliënten een stukje mooier. Een luisterend oor, extra handen bij activiteiten of een fijne wandeling met bewoners. VrijwilligersNH zet zich in om mooie vrijwilligersmatches te maken. Dat kan als vrijwilliger voor groepsactiviteiten, maar ook individueel. Kortom: vrijwilligerswerk op maat. Passend bij de talenten en mogelijkheden van de vrijwilliger en de vraag van de cliënt(en). Voor een korte periode, maar vaak ook voor langere tijd. 

Maatschappelijke ontmoeting

Organisaties en bedrijven willen steeds vaker een maatschappelijke bijdrage leveren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Activiteiten kunnen variëren van een verwenmiddag voor ouderen tot een gezamenlijke boottocht of samen klussen. Graag komen we met u in gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Scholieren en studenten

Ben je scholier of student en benieuwd hoe het is om te werken met kwetsbare ouderen? Neem dan een kijkje op de VrijwilligersNH  of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de website of neem contact op met de vrijwilligercoördinatoren: info@vrijwilligersnh.nl, 0229-576416.  

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?