Langer genieten van het leven en ’t liefst zo zelfstandig mogelijk, wie wil dat nou niet? Maar wat doet u als er iets gebeurt en er niemand in de buurt is? Dan kunt u op Wilgaerden rekenen. Want dan biedt onze zorgalarmering uitkomst. Met één druk op de knop krijgt u snel hulp en is in en om het huis te gebruiken.

Op elk moment van de dag

We installeren een alarmkastje in uw woning. Daarbij krijgt u een halszender. Eventueel tegen extra betaling is een extra kleinere pols- of halszender beschikbaar. Op de zender zit een alarmknop. Als u valt, onwel wordt, u zich onveilig voelt, of om een andere reden in nood zorg nodig heeft, dan drukt u op uw alarmknop. De verzorgende neemt contact met u op en komt zo nodig naar u toe.

Met zorgalarmering bent u dus thuis altijd verzekerd van hulp, zeven dagen per week, overdag, ’s nachts en in het weekend. 

Breed inzetbaar

Voor een abonnement op het alarmerings-systeem betaalt u maandelijks een vast bedrag. Betaling gaat via automatische incasso. U kunt per maand opzeggen. Indien u een medische indicatie van uw ziektekostenverzekeraar heeft voor personenalarmering, neemt de verzekeraar over het algemeen een deel van deze kosten voor zijn rekening. Dit verschilt per verzekeraar. Als u geen indicatie voor zorg heeft en een verzorgende moet naar u toekomen omdat u een hulpvraag heeft, dan ontvangt u hiervoor een factuur.

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?