Maatregelen verlengd tot en met 28 april

Onlangs heeft premier Rutte opnieuw een persconferentie gehouden. De belangrijkste aankondiging is dat de maatregelen om Corona te bestrijden, verlengd worden en wel tot en met 28 april.

 

Voor ons betekent dat dat de afspraken rondom de sluiting van onze dagbestedingslocaties, woon/zorgcomplexen en locaties gehandhaafd blijven. We zullen dan ook nog een tijdje moeten doorbijten. Goed nieuws is dat de maatregelen de verspreiding van het virus lijken te vertragen. De maatregelen lijken dus effect te hebben. We weten dus waarvoor we het doen: bescherming van onze cliënten, onze naasten, onze collega’s en onszelf. Hoe beter en secuurder we dat met zijn allen doen, hoe groter het effect. En hoe eerder we terug kunnen keren naar normaal. Daar zien we allemaal naar uit. We zitten midden in de race, nu gaat het om volhouden en de finish halen.

X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?