Radicaal Vernieuwen bij Wilgaerden

30 januari

Mijn eerste blog... Een tijdje geleden kreeg ik de kans om Radicaal Vernieuwen uit te breiden naar andere locaties binnen Wilgaerden. Dat vond ik echt heel erg leuk, maar tegelijkertijd vond ik het ook eng. Kan ik dat wel, en hoe moet ik dat dan doen, 300 vragen kwamen in mij op met het antwoord nee, dat ga ik niet doen, maar 1 stem zei ja, dat ga ik wel doen. Ik wil graag dat als het nodig is en mijn ouders ooit naar een verpleeghuis gaan zij ook de zorg krijgen die ze zelf graag willen.

Mijn eerste blog...

 

Een tijdje geleden kreeg ik de kans om Radicaal Vernieuwen uit te breiden naar andere locaties binnen Wilgaerden.

 

Dat vond ik echt heel erg leuk, maar tegelijkertijd vond ik het ook eng. Kan ik dat wel, en hoe moet ik dat dan doen, 300 vragen kwamen in mij op met het antwoord nee, dat ga ik niet doen, maar 1 stem zei ja, dat ga ik wel doen. Ik wil graag dat als het nodig is en mijn ouders ooit naar een verpleeghuis gaan zij ook de zorg krijgen die ze zelf graag willen.

 

Iedereen werkt hard, als je in de zorg werkt heb je een heel groot hart, anders kan je dit werk niet doen, het is ook heel mooi werk, maar soms ook heel zwaar, en dan al die regels waar je aan moet houden.... Maar zijn die regels ook wel echt, zijn die regels zelf gemaakt of denk je dat het zo hoort? Daar gaat radicaal vernieuwen over, radicaal klinkt heel zwaar, maar daarom noemen we het ook vaak van regels naar relaties. Lijstjes zijn handig, dan hoef jezelf niet meer na te denken, maar uiteindelijk zijn lijstjes meer werk, en die tijd en ruimte zou toch fijn zijn om die aan de bewoners terug te geven.

 

En dat kan! Hoe? Ik hou jullie daarvan op de hoogte en vertel jullie volgende week meer!

 

Groetjes, Esther Jong-van Wilsum

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?