Lekker slapen

12 maart

Ook ik moet wel eens radicaal vernieuwen. Ik word nu af en toe aangesproken of gemaild met vragen, wat ik hartstikke leuk vind. Mijn agenda is soms zo vol, omdat ik alles leuk vind.

Ook ik moet wel eens radicaal vernieuwen. Ik word nu af en toe aangesproken of gemaild met vragen, wat ik hartstikke leuk vind. Mijn agenda is soms zo vol, omdat ik alles leuk vind. Mijn dochter van 11 heeft al aangeboden om mijn assistent te worden en mijn mail te gaan beantwoorden. Het gaat om keuzes maken, prioriteiten stellen en eens anders te denken dan je gewend bent. Niet altijd hetzelfde doen als dat je gewend bent. 

Douchen

Ik kreeg  van de week de vraag dat er in de avond geen mensen gedoucht konden worden. Ik zei dat er dan een melding bij de technische dienst gedaan moest worden. De collega keek mij verbaasd aan. Ik vertelde dat wanneer je in de avond geen warm water hebt, je dan een melding moet maken. Maar nee, dat was het probleem niet. Durfde die bewoner dan in de avond zich niet om te kleden dan? En nee, dat durfde de bewoner ook wel. Maar wat was dan het probleem? Ze had er geen tijd voor.

Toen ik daarop vroeg of ze het al eens geprobeerd had, was het antwoord 'nee' ….
'Maar ga het eens proberen dan. Dan hebben we volgende week overleg over hoe het ging' .De collega vertelde de volgende keer dat ze zag dat de bewoner het heerlijk had gevonden. Want het betrof een mevrouw die vaak in de nacht belde en deze nacht heerlijk had doorgeslapen. Wat een prachtige win-win situatie!

Soms is iets nieuws of iets anders proberen eng, maar scheelt het echt in tijd.

 

Groetjes,

Esther

 

 

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?