Al even onderweg

12 februari

Ik heb het erg naar mijn zin in de Bosmanstaete, wat een leuk huis, maar dat vind ik ook van Westerhaven. Ik mocht bij de teamcoach vergadering een presentatie van vijf minuten geven om de teamcoaches te overtuigen van de methode van Radicaal Vernieuwen. Zodat ik ook andere teams kan inspireren, en het nog leuker gaan maken in de zorg.

Ik heb het erg naar mijn zin in de Bosmanstaete, wat een leuk huis, maar dat vind ik ook van Westerhaven. Ik mocht bij de teamcoach vergadering een presentatie van vijf minuten geven om de teamcoaches te overtuigen van de methode van Radicaal Vernieuwen. Zodat ik ook andere teams kan inspireren, en het nog leuker gaan maken in de zorg. Het ging goed, want ik kreeg meteen van drie coaches een mail of ik in gesprek met ze wilde wat Radicaal Vernieuwen voor ze kan betekenen. Zo leuk... ik ben zelf heel erg enthousiast en heb vanmorgen mijn eerste gesprek gehad. En dat ging goed.

Ik kom zeker niet vertellen wat iemand moet doen, of wat iemand fout doet. Ik kom kijken hoe we meer tijd en ruimte overhouden voor de bewoners en hoe je dan ook tijd en ruimte overhoudt om wat leuks met een bewoner te gaan doen, want daar heb je tegenwoordig bijna geen ruimte meer voor. Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen en je mag altijd mailen voor informatie.

 Groetjes,

Esther Jong-van Wilsum

Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?