Blogs

Het leven in een verpleeghuis, verzorgingshuis of in de thuiszorg. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Onze bloggers vertellen erover!

Een wens....

12 augustus

Een WENS.... 'Een bijzondere, mooie, warme (maar ook best) ingewikkelde wens. Een allerlaatste wens die wij vorige week met vereende krachten, mooie samenwerking, veel overleg, geregel, telefoonmomenten, liefdevol en vol overtuiging ingewilligd hebben. ...

>

Tijd winnen voor de bewoner

23 april

Aan welke regels moeten we ons houden en welke regels kunnen we versoepelen? We zijn steeds aan het kijken hoe we de regels anders kunnen toepassen om meer tijd aan de bewoner te geven. Zo ook de medicatie.

>

Lekker slapen

12 maart

Ook ik moet wel eens radicaal vernieuwen. Ik word nu af en toe aangesproken of gemaild met vragen, wat ik hartstikke leuk vind. Mijn agenda is soms zo vol, omdat ik alles leuk vind.

>

Advocaat tegen de regels in

28 februari

Alweer mijn vierde blog, de weken vliegen voorbij. Ik ben op gesprek geweest in het Noorderlandhuis in Hoogkarspel. Wat een leuk huis!

>

Al even onderweg

12 februari

Ik heb het erg naar mijn zin in de Bosmanstaete, wat een leuk huis, maar dat vind ik ook van Westerhaven. Ik mocht bij de teamcoach vergadering een presentatie van vijf minuten geven om de teamcoaches te overtuigen van de methode van Radicaal Vernieuwen. Zodat ik ook andere teams kan inspireren, en het nog leuker gaan maken in de zorg.

>

Ergens nieuw beginnen

05 februari

Radicaal vernieuwen: Ik begin ermee, vind het zelf nog spannend. Ik heb een hele lange tijd in Westerhaven gewerkt en werd gevraagd, nadat we een pilot hadden met radicaal vernieuwen, om te gaan kijken in de Bosmanstaete in Venhuizen. Ik riep heel enthousiast ja!

>

Radicaal Vernieuwen bij Wilgaerden

30 januari

Mijn eerste blog... Een tijdje geleden kreeg ik de kans om Radicaal Vernieuwen uit te breiden naar andere locaties binnen Wilgaerden. Dat vond ik echt heel erg leuk, maar tegelijkertijd vond ik het ook eng. Kan ik dat wel, en hoe moet ik dat dan doen, 300 vragen kwamen in mij op met het antwoord nee, dat ga ik niet doen, maar 1 stem zei ja, dat ga ik wel doen. Ik wil graag dat als het nodig is en mijn ouders ooit naar een verpleeghuis gaan zij ook de zorg krijgen die ze zelf graag willen.

>
Chat Bel mij terug
X

Keuzehulp

Onze keuzehulp helpt u door middel van een aantal vragen de juiste ondersteuning te vinden. Kies welk antwoord voor u van toepassing is en kom uit bij de juiste ondersteuning.

Waar kunnen wij u mee helpen?